Naše cesta
Jak to začalo
Tento koncept vznikl v roce 2015 jako studentský projekt dvou studentů ekonomické fakulty JČU, Michala Brychty a Petra Hojdánka, kteří měli pocit, že univerzitní kampus přesně něco takového postrádá. červnu 2016 jsme byli nuceni opustit univerzitu stejně jako další podnikatelé z důvodu výstavby nového studentského klubu.
Z těchto příčin jsme náš stánek přestěhovali k OC Čtyři Dvory, kde úspěšně funguje do dnes. Co jsme ze začátku brali jako křivdu se stalo krokem vpřed. Díky reálnému konkurenčnímu prostředí jsme se museli naučit rychle reagovat a učit se ze svých chyb.
Začátkem roku 2017 prošla BOUDA celkovým rebrandingem. Nezměnilo se jen logo, rozšířili jsme také nabídku produktů, začali jsme se prezentovat na různých místních veletrzích a kulturních akcích. Rozšiřovala se taky naše zákaznická základna hlavně díky nové službě rozvozu a spolupráci se společnostmi Dáme jídlo a budějovickým Otesánkem.
Dalším velkým rozhodutím roku 2017 bylo otevření naší venkovní letní restaurace GRIL A BAR BOUDA v Chlumu u Třeboně. Naštestí našimi bezkonkurenčními burgery a čerstvými grilovanými rybami připravovanými přímo před zákazníky, jsme si zíkali přízen nejen místních, ale i turistů z blízkého a vzdáleného okolí. Je naším potěšením, že těchto lidí rok co rok přibývá.
Rok 2018 přinesl soutež v pojídání burgerů, z kterého se již stala tradice a pravidělně je vyhlížena našimi fanoušky na sociálních sítích. Rozšířili jsme také portfolio akcí, které navštěvujeme. O chlup jsme zase vylepšili naše jídla, přidali jsme několik produktů a zajistili jsme vyšší kvalitu dodání a předání jídel.
Rok 2019 byl pro naši firmu zlomovým. Díky rekonstrukci OC Čtyři Dvory jsme byli nuceni zaujmout novou pozici u obchodního centra. Obávali jsme se, že tento přesun zákazníky odradí, ale nestalo se tak a VY jste nám svoji přízeň zachovali.
Z důvodu, že jsme měli Vaší důvěru jsme se rozhodli otevřít v březnu 2019 novou pobočku v Jírovcově ulici. Díky tomu jsme spoustě z Vás zase o něco blíž. Nejsme slepí, ani k přírodě a snažíme se jí pomoci jak to jen jde. Postupně jsme přešli na kompletně kompostovatelné obaly a i nyní se snažíme naší ekologickou stopu nadále zmenšovat.
I z tohoto důvodu odebíráme maso od regionálních řezníků a farmářů, ne z druhého konce světa.
V tomto roce i v těch dalších náš čeká jistě mnoho výzev a překážek. Jsme moc rádi, že na to nejsme sami a, že mezi Vámi je tolik věrných zákazníků, kteří se k nám pravidělně vracíte. Uděláme vše proto, abychom dále rostli a nezklamali jsme Vaši důvěru. Děkujeme, že důvěřujete Našemu budějovickému streed-food konceptu.
Náš tým
Petr Hojdánek
Founder a CEO Bouda Burgers
Dominika Rášková
Administrativa, účetní, HR, slečna s psíkem
Thomas Ranzinger
Provozní Bouda Burgers
Fast real Food
Jan Komenda
Provozní Bouda Burgers
Fast real Food